Paieška
Darbo laikas

Vilnius

Kaunas

Klaipėda

Kretinga

„Northway“ chirurgijos centras akredituotas JAV tarptautiniu „Joint Commission International“ (JCI) ligoninės standartu

Northway Vilnius Fasadas

„Northway“ chirurgijos centras akredituotas JAV tarptautiniu „Joint Commission International“ (JCI) ligoninės standartu. Rugsėjo 16-18 d. iš JAV atvykę JCI ekspertai vertino „Northway“ chirurgijos centro veiklos ir teikiamų paslaugų atitikimą daugiau nei 1000 JCI ligoninės standarto rodiklių. Ypatingai džiugu, kad nebuvo užfiksuota nei vienos neatitikties. Tai ypatingas mūsų komandos darbo įvertinimas ir laimėjimas! JCI kokybės apdovanojimas yra vienas aukščiausių tarptautinių medicinos įstaigos veiklos kokybės ir saugos  įvertinimų, jam yra suteiktas Auksinio kokybės standarto vardas.

Šį prestižinį įvertinimą yra gavę tik apie 0,5% pasaulio gydymo įstaigų. JCI akreditacija didina pacientų, sveikatos draudimo kompanijų, partnerių pasitikėjimą mumis, kaip medicinine įstaiga.  Ji patvirtina, kad medicinos įstaiga užtikrina itin aukštų reikalavimų, keliamų teikiamų paslaugų kokybei ir saugai, medicinos darbuotojų kvalifikacijai ir kompetencijai, medicinos technologijoms ir infrastruktūrai, klinikiniams ir vadybiniams procesams, pacientų aptarnavimui ir kitoms svarbioms sritims, laikymąsi.

 JCI akreditacija ne tik įvertinimas, bet tuo pačiu ir įpareigojimas palaikyti aukštą paslaugų kokybę ir saugą. Mes ne tik sieksime nuosekliai palaikyti pasiektą lygį, bet toliau tobulinsime procesus, plėtojant įdiegtos sistemos principus ir medicinos centruose.

 Dirbame ir stengiamės dėl Jūsų!

Paieška

Įrašykite paieškos žodį

Vilniuje S. Žukausko g. 19 +370 5 264 4466 Internetu