Paieška
Darbo laikas

Vilnius

Kaunas

Klaipėda

Kretinga

„Northway“ Vaisingumo centre – dar didesnės galimybės norintiems susilaukti vaikų

Northway Vaisingumo Centras

Pagalbinio apvaisinimo metu, kai tik yra gaunamos lytinės ląstelės, laboratorija suteikia palankias sąlygas ir terpes lytinėms ląstelėms susijungti, suformuoti embrioną ir jam tinkamai augti. Kai embrionas yra perkeliamas moteriai į gimdą, palankios sąlygos priklauso tik nuo embriono kokybės ir nuo moters organizmo. Abu šie veiksniai turi kontaktuoti tarpusavyje. Jeigu ryšys tarp embriono ir moters organizmo tinkamai nesusiformuoja, net ir puikios kokybės embrionas gali toliau nesivystyti ir neįsitvirtinti arba įsitvirtinti tik labai trumpam. Todėl buvo sukurta EmbryoGen terpė, kuri padėtų silpnesniam embrionui vystytis ir patikimiau implantuotis. Šioje terpėje embrionai auga nuo dalijimosi pradžios ir joje yra perkeliami į gimdą. Su EmbryoGen terpe atlikti tyrimai (1300 IVF pacienčių, 14 klinikų) parodė, kad EmbryoGen reikšmingai padeda moterims, kurios yra turėjusios persileidimus.

Pagrindinė EmbryoGen sudėtinė dalis, išskirianti šią terpę iš visų kitų yra citokinai. Natūraliai jie veikia kiaušintakiuose, kur reguliuoja ankstyvą embriono dalijimąsį ir gimdos jautrumą embrionui. Terpėje jie sukuria labiau fiziologinę, palankesnę in vitro aplinką, kai embrionas dar yra laboratorijoje, o embriono perkėlimo metu praturtina gimdą citokinais.

Pagrindinės indikacijos EmbryoGen terpės naudojimui yra šios:

–        Pasikartojanti neįvykstanti implantacija (2 ir daugiau kartų)

–        Pasikartojantys biocheminiai neštumai (2 ir daugiau kartų)

–        Pasikartojantys persileidimai (2 ir daugiau kartų)

–        Neaiškios kilmės nevaisingumas

EmbryoGen yra skirtas pacientams, kurių nevaisingumas yra sudėtingos kilmės, tačiau gali būti naudojamas ir visais atvejais kaip klasikinės procedūros privalumas.

Paieška

Įrašykite paieškos žodį

Vilniuje S. Žukausko g. 19 +370 5 264 4466 Internetu