Paieška
Darbo laikas

Vilnius

Kaunas

Klaipėda

Kretinga

LOGIN konferencijoje – Northway medicinos centrai

Northway medicinos centrai LOGIN konferencijoje

Gegužės 30-31 d. „Northway“ medicinos centrai turėjo galimybę tapti didžiausios Baltijos šalyse inovacijų konferencijos „LOGIN 2024“ dalimi. Dvi dienas trukusiame renginyje kvietėme dalyvius prisijungti prie „Longevity ekspreso“ ir kartu atrasti ilgaamžiškumo paslaptis. Džiaugiamės, kad inovacijų ir technologijų konferencijoje ilgaamžiškumo tematika susilaukė didelio dėmesio ir atrado savo klausytoją.

Ypatingai norime padėkoti „Northway“ gydytojams, kurie renginio metu skaitė pranešimus ir dalijosi savo įžvalgomis: šeimos gydytojui Valerijui Morozovui, krūtų onkochirurgei dr. Agnei Čižauskaitei, psichiatrui Jonui Fugaliui, ortopedui-traumatologui Markui Fiodorovui, endokrinologei-andrologei prof. dr. Birutei Žilaitienei, kardiologui Kristijonui Česui bei „Northway“ įmonių grupės valdybos pirmininkui, akademikui prof. habil. dr. Vladui Algirdui Bumeliui.

Taip pat nuoširdžiai dėkojame „Northway“ gydytojai anesteziologei-reanimatologei Jelenai Mikučionienei ir medicinos gydytojui Algirdui Liekiui, kurie su didžiuliu atsidavimu ir energija ekspozicijos zonoje mokė dalyvius teisingai atlikti pradinį gaivinimą.

Tikimės, kad visiems dalyviams tai buvo įkvepianti patirtis, kupina įdomių susitikimų ir prasmingų diskusijų.



📸 aut. DELFI / Andrius Ufartas

Paieška

Įrašykite paieškos žodį

Vilniuje S. Žukausko g. 19 +370 5 264 4466 Internetu